Rhino Shield a avut un singur scop de la înfiinţarea companiei: să ofere produsul de vopsit cel mai durabil şi cu o acoperire ceramică de durată pentru a încheia odată pentru totdeauna ciclul de revopsire.

Consultându-ne cu chimiştii de top şi cu partenerii de producţie şi investind vreme de peste un an în cercetare şi dezvoltare, s-a născut sistemul Rhino Shield. Folosind cea mai recentă tehnologie din ceramică elastomerică, sistemul Rhino Shield a fost testat temeinic în laboratoare externe, inclusiv în renumitele laboratoarele BASF. Testarea în labo­rator, combinată cu testarea intensă pe teren din ultimii 15 ani, a confirmat ştiinţific bene­ficiile de durabilitate ale sistemului Rhino Shield.

Rhino Shield este consultantul Dumneavoastră!

Echipa noastră va colabora cu compania dumneavoastră pentru a crea planul optim şi a selecta cel mai bun sistem de acoperire pentru clădirile sau complexele dumneavoastră.

Cu numeroase instalări comerciale de succes la nivel mondial, nimic nu se compară cu Rhino Shield pentru protecţia pe termen lung a clădirii, a complexului de apartamente sau a clădirii de birouri.

Rhino Shield abordează nevoile diferitelor condiţii climatice cu formule personalizate de produse garantate care nu se crapă, exfoliază, oferind în acelaşi timp rezistenta ridicată la coroziune, reflexie a razelor UV şi rezistenţă la apă.

Soluţia inovatoare Rhino Shield a fost testată în detaliu în cadrul unora dintre cele mai prestigioase laboratoare de specialitate din Statele Unite ale Americii, inclusiv BASF.
În acelaşi timp, produsele noastre sunt atestate conform tuturor normelor legale în vigoare de către autorităţile române.